Mountainbike Zeist? Of toch liever een racefiets Zeist?

Een gespecialiseerde racefiets en mountainbike winkel, vlak bij u in de buurt! Vanaf Zeist bent u in een mum van tijd bij ons in de winkel. Hier staan we u graag te woord en geven we u het advies dat u zoekt!

Als u woonachtig bent in Zeist of omstreken maak dan kennis met onze racefiets winkel Zeist. Bij Velodrôme kunt u niet alleen terecht voor een racefiets Zeist ook kunnen wij u een mountainbike Zeist bieden. Alle accessoires en aanverwante producten kunt u ook in onze winkel vinden. Daarnaast kunnen we hier als experts ook gericht en professioneel advies bij geven!

Uw racefiets of mountainbike geheel gepersonaliseerd dankzij onze Bike Fitting Tool.

Dankzij onze Bike Fitting Tool in de racefiets winkel Zeist, kunnen wij uw nieuwe mountainbike Zeist perfect afstellen op uw lichaam. We doen een uitgebreide test en analyse en kunnen de resultaten uitwerken voor uw huidige fiets. Mocht de mountainbike Zeist niet aan te passen zijn kunnen wij deze op maat bouwen. Deze service in de racefiets winkel Zeist geldt niet alleen voor mountainbikes, ook voor uw racefiets Zeist kunnen wij deze service verlenen. Nadat uw fiets helemaal perfect is, adviseren we u graag ook bij het aanschaffen van fietskleding en andere accessoires voor uw racefiets Zeist.