Velodrome Wielersport > Loosdrecht >> MASTER - dé fiets!

MASTER - dé fiets!

Als jouw fiets, ‘dé fiets’ moet zijn!

Omdat je past voor een fabrieksfiets, hoe mooi ook… maar gaat voor die ene, werkelijk authentieke fiets, die volledig afgestemd is op jouw smaak, lichaam en fietsdoelen…

 

Velodrome Wielersport heeft met MASTER een uiterst stijlvol, stoer en tijdloos ontwerp voor race-, cyclocross-, gravelbike of MTB gelanceerd.  Met een MASTER-bike wordt je de eigenaar van een bijzonder smaakvolle topkwaliteit, die jouw wensen en eisen dient; Jij kiest de kleurstelling en jij bent bepalend voor de gehele afmontage - inclusief de wielen.  Mét de technische input die je daarbij van ons nodig hebt. Want het is onze missie om jou de professionele wielerbeleving te bieden. Exclusief afgemonteerd is deze must have uitsluitend te bestellen bij Velodrome Wielersport.

Voor jouw MASTER-bike gaan we dan ook zitten; In goed overleg kiezen we het soort fiets, bepalen we de kleurstelling en stellen we de onderdelen naar optimale tevredenheid samen. We informeren je over de bijzondere mogelijkheden en de techniek als je daarin geïnteresseerd bent. Bel of mail voor een afspraak. We zetten alvast op een rij waarin jouw MASTER zich gaat onderscheiden van die fabrieksoplossing:

 • Jij bent heer/dame over jouw MASTER!
  Je zit niet langer vast aan de standaard modekleuren, maar kiest zelf de tinten van frame én logo.
 • Jouw MASTER wordt afgeleverd met een kwalitatief hoogwaardig frame
  Alle MASTER-bikes krijgen een eigenzinnig, kwalitatief hoogwaardig frame.
  We hebben zeven modellen voor je, te weten:
  1.    Gravel bike carbon disc
  2.    Gravel bike alu disc
  3.    Road bike carbon disc
  4.    Road bike carbon
  5.    Road bike alu
  6.    Cyclo crossbike carbon
  7.    MTB carbon *2020
 • Wij gebruiken zéker ook alleen kwalitatief hoogwaardige onderdelen
  Dat fantastische frame wordt afgemonteerd met materiaal dat jouw fiets en lichaam optimaal versterkt; Alleen hoogwaardige kwaliteit, vanzelfsprekend.
  Misschien goed om te weten: fabrieksfietsen zijn standaard afgemonteerd met materiaal waarop beknibbeld kan worden, zoals balhoofdlagers, trapaslagers,  stuurinrichting, zadel en zadelpen. Dat is fijn voor fabrikanten die concurrerend willen prijzen zonder in te leveren op de winstmarge, maar niet voor kopers die in de regel al binnen het eerste jaar de werkplaats kunnen opzoeken voor ‘onverwachte’ reparaties.
 • Speciale aandacht voor de wielen
  Waar kopers de focus vaak wel op de stijfheid van een frame hebben, blijft de mindere kwaliteit van wielen veelal onopgemerkt. En dat is zeker spijtig; Wielen zijn essentieel voor de totale fietsbeleving en de mate waarin defecten zich zullen aandienen. Een standaardwiel zal immers al snel overbelast worden door de zwaardere fietser, waar de lichtgewichten onder ons zich eerder ‘gelanceerd’ zullen voelen. Wij geven je inzicht in de kwaliteit van wielen en het belang ervan voor de (rij)kwaliteit. Jij beslist.
  MASTER-fietsen vanaf € 3.000,- krijgen handgemaakte wielen, uitgaande van het gewicht van de berijder.
 • Te personaliseren met jouw eigen naam
  Het wordt helemaal persoonlijk als je jouw naam op de bovenbuis laat plaatsen! Of die van degene die je deze fantastische fiets cadeau gaat geven...

Rekening moet worden gehouden met een levertijd van ongeveer 4 weken en een aanbetaling van 35%.
Het restant van de factuur wordt bij aflevering verwacht.