Loyalty Program

Als vaste klant kunt u gebruik maken van het Velodrôme Loyalty Program. Hiermee profiteert u van verschillende kortingen en speciale acties, afhankelijk van uw eigen aankopen in het afgelopen jaar. Er zijn drie niveaus:

Gele trui

15% korting op de prijs van het eerstvolgende gekochte artikel, indien over de afgelopen 365 dagen een bestedingsniveau van € 1.500,- werd bereikt.

Groene trui

12% korting op de prijs van het eerstvolgende gekochte artikel, indien over de afgelopen 365 dagen een bestedingsniveau van € 1.000,- werd bereikt.

Witte trui

9% korting op de prijs van het eerstvolgende artikel, indien over de afgelopen 365 dagen een bestedingsniveau van € 500,- werd bereikt.

De gele en groene trui geven ook recht op gratis deelname aan één of meerdere workshops of clinics. Kijk bij de Velôdrome Academy voor de geplande activiteiten. Naast de kortingen krijgen houders van truien speciale gepersonaliseerde aanbiedingen en u kunt ook nog in aanmerking komen voor een speciale Bolletjestrui. Houd hiervoor uw klantenaccount in de gaten. Complete fietsen zijn uitgesloten van het truienklassement.

Meedoen met het Velodrôme Loyalty Program? Registreer u nu.