De specialist voor een mountainbike Baarn

Als u op zoek bent naar een racefiets of mountainbike in Baarn, zit u bij ons goed. Onze nabij gelegen fietsenwinkel heeft een mooi aanbod mountainbikes van de beste merken. 

Op zoek naar een racefiets of mountaibike Baarn? Bij velodrome wielersport geloven we in service, en vertrouwen we op onze jarenlange expertise op het gebied van fietsen, en alles wat daar bij komt kijken. We bieden advies voor uw voeding, houden rekening met uw budget, en uw wielerwensen. Mocht u meer informatie willen over de wielersport, en leuke tips en nuttige artikelen willen lezen, kijk dan ook eens op ons blog. 

Expertise en passie voor uw mountainbike of racefiets

Wij bieden u niet alleen kant en klare racefietsen en mountainbikes. Onze kracht ligt in het samen- en afstellen, van uw persoonlijke fiets. Dankzij onze bike fitting tool krijgt u de perfecte houding en het beste comfort tijdens uw wielertochten. Hierdoor is een mountainbike Baarn voor u optimaal en haalt u het beste uit uw fiets en uw training. Neem een kijkje bij de optie "onze winkel" om een impressie te krijgen en de route naar ons toe in te plannen!