Tenzij u de laatste tijd voor verzekeringen heeft gewinkeld, kunt u waarschijnlijk gebruik maken van een van deze tips om elke maand wat geld te besparen

Sommige tips kunnen u 15%, 20% of zelfs meer besparen. Denk daar maar eens over na. Als u $1800 per jaar besteedt aan uw gezinspremies, zal een korting van 15% bijna $300 waard zijn! Ik denk dat een besparing van driehonderd dollar een paar minuten waard is. Daardoor wordt verzekering vergelijken echt interessant.

Tip 1

Ontdek waarom uw huidige premie zoveel kost. Het kan zijn dat u wordt verrast door iets dat een fout is. Aan de andere kant maakt u misschien geen gebruik van elke korting waar u recht op heeft. Veel mensen betalen meer dan ze moeten betalen omdat ze hun huidige dekking de laatste tijd niet hebben geanalyseerd.

  • Zo wilde een verzekeraar mij bijvoorbeeld kosten in rekening brengen voor een persoon die mijn huis heeft gehuurd voordat ik het kocht. De verzekering was nooit van adres veranderd, en de verzekeraar geloofde dat ze nog steeds in mijn huis woonde. Ik moest een papier ondertekenen dat verklaarde dat ik deze persoon nog nooit ontmoet had, hoewel ik nog steeds veel van haar post kreeg!
  • Aan de andere kant bieden veel verzekeraars lage kortingen op de kilometerstand. Als je minder dan 10.000 mijl per jaar rijdt, zou je dat moeten weten. Misschien rijdt u minder dan toen u uw polis kreeg, omdat u van baan bent veranderd, bent gaan pendelen of vanuit huis bent gaan werken. Kijk of u kunt profiteren van lagere tarieven voor chauffeurs die weinig kilometers maken.

Tip 2

Kan je minder rijden om te profiteren van een lage kilometerstand korting. Als u ooit in het zwembad van het busje, de bus of de trein hebt gekeken, lijkt het er misschien niet op dat het zo veel zou besparen. Maar heeft u wel rekening gehouden met een autoverzekeringskorting? Wanneer u uw besparing op benzine, voertuigslijtage en verzekeringskorting bij elkaar optelt, lijkt het misschien een veel beter idee!

Tip 3

Zoek uit of uw zogenaamde kortingsverzekeraar u echt geld bespaart. Soms zijn het kersenplukkers, dus grote aanvragers krijgen wel goede tarieven. Maar dat maken ze goed door hoge premies in rekening te brengen aan bestuurders met een hoger risico. En ze hebben misschien niet altijd alle populaire kortingen die full service verzekeraars bieden. Als u ook uw huis moet dekken, bijvoorbeeld, kunt u geld besparen door samen te werken met een grotere verzekeringsmaatschappij die een huis- en autopoliskorting aanbiedt.